Vajíčkové muffiny s hráškom a špenátom

Redakcia | 4. apríl 2022
recept, vajíčkové muffiny, španátové mufiny

Suroviny

  •     6 – 8 vajíčok,
  •     1/2 šálky zeleného hrášku,
  •     1/2 šálky špenátu,
  •     cibuľka a cesnak,
  •     celozrnná špaldová krupica na zahustenie (cca 1/2 šálky),
  •     5 PL strúhaného parmezánu,
  •     lahôdkové droždie,
  •     bylinky na dochutenie.
Kvalitné domáce müsli tyčinky
Prečítajte si tiež:

Kvalitné domáce müsli tyčinky

Postup

Vajíčka rozšľaháme vidličkou, pridáme zelený hrášok a nadrobno nakrájaný špenát (mimo sezóny môžeme použiť aj mrazenú zeleninu), cibuľku a cesnak. Podľa potreby zahustíme celozrnnou špaldovou krupicou. Nakoniec dochutíme strúhaným parmezánom, lahôdkovým droždím a bylinkami. „Cesto“ dáme do košíkov na muffiny a pri teplote 180 stupňov °C pečieme dozlatista.