Cottage koláč

Diana Hô Chí | 17. júl 2019
koláč, fit, cukráreň, fitstyl, chudnutie, zdravy recept, dieta, chudnutie, zdravie, mňam, leto, lahky dezert
foto: Marek Pavlásek

Zdravý recept z júnovej FIT cukrárne pripravila trénerka Diana Hô Chí.

Suroviny

  • 600 g cottage syru,
  • 250 g jemného tvarohu,
  • 2 žĺtka,
  • 4 ČL medu,
  • škorica,
  • jahody,
  • vysokopercentná čokoláda.

Postup

Cottage, tvaroh a med rozmixujeme. Po jednom pridáme žĺtka a premiešame. Prisypeme škoricu podľa chuti, nadrobno nakrájané jahody a nasekanú horkú čokoládu (cca 4 tabuľky).  

Zmes vylejeme do formy a pečieme 75 min. na 180 oC.  Po upečení necháme vychladnúť a najlepšie ešte cez noc necháme odstáť v chladničke. Podávame s ovocím.