Špaldová krupičná kaša s banánom a kakaom

Nela Mirič | 6. Oct 2016
Špaldová krupičná kaša s banánom a kakaom

Ďalšia varianta raňajkovej kaše, ktorá ulahodí vašej chuti.

Suroviny

  • 300 ml mlieka (rastlinného),
  • 5 PL špaldovej krupice,
  • 1 banán,
  • 1 PL medu,
  • 2 ČL kakaa,
  • 1 PL masla,
  • 1 PL nesolených kešu orieškov

Postup

Mlieko zahrejte v hrnci, keď je zohriate, pridávajte postupne špaldovú krupicu a za stáleho miešania nechajte zhustnúť, pridajte maslo.

Polovicu banánu popučte a primiešajte do kaše s medom a malým množstvom kakaa, rozdeľte do misiek, ozdobte kolieskami banánu, posypte kakaom a kúskami kešu orieškov.