Mrkva s medovou glazúrou

Redakcia | 3. október 2016
Mrkva s medovou glazúrou

Vychutnajte si ako prílohu k pečenému mäsu alebo samostatné ľahké jedlo.

Suroviny

(pre 6-8 osôb)

  • 20 stredne veľkých mrkiev
  • 2 PL lesného medu
  • Himalájska soľ
  • Čerstvo namleté čierne a biele korenie
  • 50 g masla 

Postup

Skvelá príloha k: Pečenému bravčovému mäsu

1. Mrkvu umyte, očistite, rozkrojte pozdĺžne na polovice, uvarte v pare al dente. (jemne ju posoľte pred varením pare)
2. Vo veľkej panvici rozpustite maslo, vložte mrkvu, pokvapkajte medom, posypte jemne korením a panvicu ponatriasajte tak aby sa všetky ingrediencie prepojili.
3. Malú chvíľu opekajte a ihneď podávajte