Sexi verzia lososa, ktorá rozhodne nenechá vašu polovičku chladnou... Čítať viac..
Pripravíte vopred, vezmete so sebou a viete, čo jete. Čítať viac..
Zdravú verziu pizze, kde cesto nepripravujeme primárne z múky, ale napríklad z karfiolu či cukety, si môžete pripraviť podľa nášho receptu. Čítať viac..
1 porcia: 2 410kJ/576 kcal Bielkoviny: 38,5 g Tuky: 8,4 g Sacharidy: 68 g. Čas prípravy: do 30 minút + 2 hodiny namočenie šošovice. Čítať viac..
1 porcia: 3 159 kJ/755 kcal Bielkoviny: 23,7 g Tuky: 32 g Sacharidy: 87 g Čítať viac..
1 porcia: 2 585 kJ/618 kcal Bielkoviny: 27 g Tuky: 18 g Sacharidy: 72,2 g. Čas prípravy pre 2 porcie - 20 minút. Čítať viac..
Nečakajte diétne jedlo, ale jedlo plné chuti. Môžete ho bez výčitiek svedomia pripraviť pre celú svoju rodinu. Čítať viac..
Čas prípravy 30 minút. Z uvedeného množstva pripravíme porcie. Čítať viac..
Dve porcie lososa pripravíme za 20 minút. Čítať viac..
Z uvedeného množstva pripravíme 2 porcie. Čas prípravy: 15 minút Čítať viac..
Z uvedeného množstva pripravíme dve porcie. Čas prípravy: 15 minút. Čítať viac..
Podávame tak, že do taniera najprv naukladáme plátky marinovaného lososa, pridáme mesiačiky grepu a pomaranča, jogurtový dresing a trochu čerstvej bazalky. Pokvapkáme olivovým olejom a nakoniec zalejeme studeným zeleninovým krémom. Čítať viac..
Quinou môžeme dochutiť rôznymi bylinkami, koreninami, ako je napríklad petržlenová vňať, medvedí cesnak, kurkuma alebo šalvia. Quinou varíme približne 15 minút. Pri varení myslíme na to, že na 1 diel semien patria 2 diely vody. Čítať viac..
Boršč je výdatná polievka, ktorá pokojne zastúpi aj hlavné jedlo. Čítať viac..
Z uvedených ingrediencií pripravíme cca 20 cviklových fašírok. Čítať viac..