Kiwano sorbet
![kiwano, sorbet, zmrzlina, ananás](https://fitastyl.sk/fileadmin/thumbs/625x300-out/thumbs/630x300-out/user_upload/FIT_IVET_APRIL/kiwano_sorbet.jpg)
Kiwano vyzerá veľmi zaujímavo nielen zvonka, ale aj po rozkrojení. Dužinu môžeme konzumovať ako samotné ovocie alebo ju taktiež pridať do koktailu, smoothies, jogurtu, tvarohu, kaše, ovocného šalátu alebo si z nej vyrobte čerstvý džús či sorbet.
Suroviny
- 2 zmrazené banány,
- 1 šálka na kocky nakrájaného zmrazeného ananásu,
- 1 kiwano,
- 2 lyžičky agáve sirupu.
Postup
Kiwano očistíme a dužinu vydlabeme do sekacieho mixéra na smoothie. Pridáme na kolieska narezané zmrazené banány, zmrazený ananás, agáve sirup a túto zmes dobre dohladka rozmixujeme. Sorbet má teraz jemnú krémovitú konzistenciu, ale ak ho chcete tuhší, stačí ho vyliať do nádoby na mrazenie a na 30 minút nechať zmraziť.
Rohatá maškrta: Kiwano - viete kam ho zaradiť?