Diéty články

ZOZNAM VÝŽIVNÝCH POTRAVÍN pre vegetariánov

ZOZNAM VÝŽIVNÝCH POTRAVÍN pre vegetariánov

Jedálny lístok každého človeka by sa mal zameriavať na celé a nespracované potraviny, ktoré by mali byť čo najčerstvejšie a vyprodukované lokálne pomocou tradičných postupov alebo ekologického poľnohospodárstva. Pre vegetariánov to platí dvojnásobne, keďže si potrebujú zabezpečiť rizikové živiny. Čítať viac..

D Diéta podľa krvných skupín - 1.časť

Diéta podľa krvných skupín - 1.časť

Snažíte sa jesť tak, aby strava lahodila chuťovým pohárikom, bola zdravá a pestrá, a zároveň ušitá na mieru pre vaše telo? Potom by ste pri stravovaní nemali opomínať, okrem iného, ani svoju krvnú skupinu a tomu by ste mali prispôsobiť aj voľbu potravín. Čítať viac..

. Zatiaľ čo sa schudnutie jednej konfekčnej veľkosti počas týždňa môže zdať ako skvelý plán, skutočnosťou je, že väčšina z takýchto diét môže byť nebezpečných, nezdravých a nie sú riešením pre udržanie si želanej hmotnosti

Plánujete diétu? Fakty, ktoré potrebujete vedieť o rýchlom úbytku na hmotnosti

Všetci z nás sa už isto počas svojho života pokúsili aspoň o jednu šialenú diétu, ktorá mala priniesť za krátky čas vynikajúce výsledky v podobe štíhlej figúry. Zatiaľ čo sa schudnutie jednej konfekčnej veľkosti počas týždňa môže zdať ako skvelý plán, skutočnosťou je, že väčšina z takýchto diét môže byť nebezpečných, nezdravých a nie sú riešením pre udržanie si želanej hmotnosti. Čítať viac..

Článkov: 31