Články

Objavte radosť z jari v našom marcovom čísle magazínu FIT štýl!

Objavte radosť z jari v našom marcovom čísle magazínu FIT štýl!

Roztancujte svoje chuťové poháriky s našou exkluzívnou ponukou sezónnych lahôdok, nechajte sa inšpirovať zdravými jarnými receptami a obohaťte svoj životný štýl o nové poznatky a zážitky. Od výživových tipov, cez tréningové seriály, až po hlbšie pohľady na psychológiu a zdravie, máme pre vás pripravený bohatý obsah. Nechajte sa uniesť jarou a zmeňte svoj životný štýl k lepšiemu s marcovým vydaním časopisu FIT štýl! Čítať viac..

francúzsky, parížanky, prečo francúzsky nepriberajú, francúzsky šarm, Quiche Lorraine, recept na Quiche Lorraine

Prečo francúzske ženy nepriberajú?

Z obezity sa stáva novodobá pandémia, kvôli čomu lekári aj výživoví poradcovia bijú na poplach. Francúzsko sa však ešte stále radí medzi krajiny s nižším percentom obezity. Napriek tomu, že vo Francúzsku zjedia azda viac syra a vypijú viac vína než kdekoľvek inde, v krajine Galského kohúta rozhodne nevidíte u žien (a ani u mužov) extrémne vysoké percento obezity, ako je tomu napríklad v USA. Čítať viac..

Mrazivá cesta k pevnému zdraviu: KRYOTERAPIA

Mrazivá cesta k pevnému zdraviu: KRYOTERAPIA

Máme obdobie červených nosov, zamrznutých prstov, ľadových nôh a drkotajúcich zubov. Väčšina ľudí v zime trávi čas doma, pekne v teple. Avšak vedeli ste, že chlad má pozitívne účinky na naše telo? Nie je náhoda, že posledné roky stúpa záujem o plávanie v studenej, či dokonca ľadovej vode, otužovanie, prípadne o kryoterapiu. Okrem benefitov tieto činnosti so sebou prinášajú aj riziká a viacero základných pravidiel, ktoré by sme mali pre našu bezpečnosť dodržiavať. Čítať viac..

Posilňovače imunity môžu zabrániť prechladnutiu

Posilňovače imunity môžu zabrániť prechladnutiu

Najmä na začiatku chladnej sezóny sa v škôlkach, školách a na pracoviskách objavujú nepríjemné prechladnutia a s nimi kašeľ, nádcha, bolesti hrdla a chrípke podobné infekcie. Aby sme zabránili udomácneniu patogénov v našom tele, spoliehame sa na posilňovače imunity. Proti infekčným ochoreniam sa môžete dobre vyzbrojiť týmito prírodnými účinnými látkami. Čítať viac..

Článkov: 2790