Články

Posilňovače imunity môžu zabrániť prechladnutiu

Posilňovače imunity môžu zabrániť prechladnutiu

Najmä na začiatku chladnej sezóny sa v škôlkach, školách a na pracoviskách objavujú nepríjemné prechladnutia a s nimi kašeľ, nádcha, bolesti hrdla a chrípke podobné infekcie. Aby sme zabránili udomácneniu patogénov v našom tele, spoliehame sa na posilňovače imunity. Proti infekčným ochoreniam sa môžete dobre vyzbrojiť týmito prírodnými účinnými látkami. Čítať viac..

večer, rutina, beh, oddych, pokoj, spánok, klud, čo nerobiť večer, pravidlá, dobrý spánok, odpočinok, relax, po práci, doma, pohoda, domov, gauč, aktivita, cvičenie, zdravie, fit, beh, bežci, fitštýl, magazín, chudnutie, zdravý životný

Týchto 6 vecí večer rozhodne nerobte! Prečo?

Vedeli ste o tom, že nie je dôležité len to, ako začnete svoj deň, ale aj ako ho skončíte? Možno snívate o tom, že si večer po dlhom dni krásne ľahnete na pohovku, no ak je dobrý spánok to, po čom túžite, budete musieť niečo zmeniť. Čítať viac..

Páli vás záha ? Poradíme vám ako si pomôcť stravou.

Páli vás záha ? Poradíme vám ako si pomôcť stravou.

Pálenie záhy, ľudovo nazývané aj kyselina, je nepríjemný pocit, ktorý človek pociťuje ako ťažobu v hrudi často spojenú s pálením v hrdle. Môže vyústiť až do gastroenterologického ochorenia reflux. Podľa štatistík sa viac vyskytuje u mužov ako u žien. Mnohé tehotné ženy počas tehotenstva pociťujú pálenie záhy, ktoré sa zvyčajne po pôrode stratí. Čítať viac..

ZOZNAM VÝŽIVNÝCH POTRAVÍN pre vegetariánov

ZOZNAM VÝŽIVNÝCH POTRAVÍN pre vegetariánov

Jedálny lístok každého človeka by sa mal zameriavať na celé a nespracované potraviny, ktoré by mali byť čo najčerstvejšie a vyprodukované lokálne pomocou tradičných postupov alebo ekologického poľnohospodárstva. Pre vegetariánov to platí dvojnásobne, keďže si potrebujú zabezpečiť rizikové živiny. Čítať viac..

chudnutie, chyby pri chudnutí, váha, hmotnosť

10 najčastejších chýb pri chudnutí

Chudnutie je dlhodobý proces, ktorý sprevádza mnoho pekných, ale i ťažkých chvíľ a ovplyvňuje ho mnoho rôznych faktorov. Pri chudnutí stačí aj malý impulz, ktorý môže spôsobiť stagnáciu vo výsledkoch. Čítať viac..

Článkov: 2796