Články

Zdravé nezdravé: rýchle fit chlebíky bez kvásku

Zdravé nezdravé: rýchle fit chlebíky bez kvásku

Kto by nemiloval vôňu a chuť čerstvo upečeného chleba? Napriek tomu, že za posledné roky si zažíva domáce kváskovanie hotový boom, nie každý má na to čas a chuť. Prinášame vám recepty na rýchle, jednoduché a fantastické chlebíky bez kysnutia, ktoré zvládne úplne každý a to už za pár minút. Čítať viac..

7 dôvodov, prečo by ste mali chodiť pravidelne na turistiku

Aktuálna situácia nám veľa výjazdov mimo domov nepovoľuje, preto stále viac a viac ľudí oceňuje možnosť tráviť svoj voľný čas v prírode. Aj z mestských ľudí sa pomaly stávajú milovníci prírody a čím ďalej tým viac ľudí objavuje čaro a krásu parkov či lesov v ich blízkom okolí, ktoré dlhé roky obchádzali. Viete, aké sú hlavné benefity pravidelného chodenia turistiku? Čítať viac..

Sociálna izolácia, nudný stereotyp a pocity osamelosti. Ako s nimi zatočiť?

Sociálna izolácia, nudný stereotyp a pocity osamelosti. Ako s nimi zatočiť?

Pandémia vírusu Covid-19, lockdown a dlhodobý „social-distancing“ nám dáva riadne zabrať. Trvá to príliš dlho, je to unavujúce a viacerých z nás dlhodobo zmietajú pocity strachu a úzkosti. Dlhodobá sociálna izolácia sa stáva celosvetovou pandémiou, ktorá môže mať fatálne následky a nepekne vplýva na naše duševné aj fyzické zdravie. Ako s týmito neprijemnými pocitmi zatočiť? Čítať viac..

5+ tipov, ako nepribrať počas lockdownu

5+ tipov, ako nepribrať počas lockdownu

Cítite sa malátni, leniví a neviete zapnúť gombík už ani na jedných nohaviciach? Dlhodobý lockdown sa odrazil na zdraví aj postave nejedného z nás. Vďaka naším tipom sa naučíte, ako si nastaviť režim, zdravo sa stravovať, byť fit a cítiť sa vo svojom tele výborne aj počas lockdownu! Čítať viac..

Článkov: 2899