Články

Omyly a mýty týkajúce sa obličiek

Omyly a mýty týkajúce sa obličiek

Ochorenie obličiek sa stalo globálnym problémom ľudského zdravia. Podľa odhadov Svetovej zdravotníckej organizácie vzrastie výskyt chronického ochorenia obličiek v nasledujúcich desiatich rokoch o ďalších približne 17 %. Čítať viac..

ČSOB ZIMNÁ SÉRIA SA ZAČNE V MIKULÁŠSKOM ŠTÝLE!

ČSOB ZIMNÁ SÉRIA SA ZAČNE V MIKULÁŠSKOM ŠTÝLE!

BRATISLAVA (8. novembra 2016) - Prípravy na 12. ročník ČSOB Bratislava Marathon (1. a 2. apríla 2017) pokračujú v plnom prúde. Takisto ako v minulých rokoch, aj v sezóne 2016/2017 budú ich súčasťou tri diely ČSOB zimnej série, ktorá sa začne prvým podujatím v Bratislave už 4. decembra na Námestí generála M. R. Štefánika pri OC Eurovea. Preteky sa uskutočnia v mikulášskom štýle. Čítať viac..

Víkendový reštart - pripravte sa!

Víkendový reštart - pripravte sa!

Zmeniť svoj život za víkend? Je to možné. V nerušivom prostredí a so správne položenými otázkami. Môže sa totiž stať, že sa rozhodnete život neprefúknuť silným novým vetrom, len vylepšiť. Ide predsa o to, aby zmeny boli k lepšiemu. A keď už „vyvesíte vlajky", čiže oznámite zmeny, že ich tiež dovediete do zdarného konca. Čítať viac..

„Dennodenné cvičenie je nutné!

„Dennodenné cvičenie je nutné!"

Zuzka Light je skutočná československá trénerská hviezda. Svojimi mimoriadne účinnými pätnásťminútovými tréningami urobila malú revolúciu, a predsa ostala skromná a milá. Na svojom blogu zdieľa recepty, rady a inšpirácie pre zdravý život vo vyformovanom tele, sleduje množstvo ľudí. Čítať viac..

Týchto chýb sa v novom zamestnaní vyvarujte

Týchto chýb sa v novom zamestnaní vyvarujte

Po nástupe do nového zamestnania by sa mal človek snažiť postupne sa začleniť do nového kolektívu. Vzťahy s kolegami je vhodné pestovať tak ako všetky ostatné vzťahy, no stále mať na vedomí fakt, že ste v práci preto, aby ste tvorili pracovný kolektív, v rámci ktorého máte efektívne komunikovať a pracovať na úlohách. Čítať viac..

Kokosová voda. Najzdravší nápoj planéty?

Kokosová voda. Najzdravší nápoj planéty?

Týmto honosným označením by sme sa veľmi neoháňali, pretože ľudia vymyslia každý rok niečo zdravšie a pre ľudský organizmus potrebnejšie. Pravdou však je, že kokosová voda je nesmierne výživná a aspoň občas by ste ju svojmu telu mali dopriať. Čítať viac..

Ste obeťou STALKINGU?

Ste obeťou STALKINGU?

Nebezpečnosť stalkingu spočíva v dlhodobom prenasledovaní, kontaktovaní, narúšaní súkromia obete, ktoré prechádza až do atakov vo forme vyhrážok, vulgarizmov, poškodzovania majetku a rôznych nepríjemných odkazov. Čítať viac..

Kettlebell na všetko a pre všetkých

Kettlebell na všetko a pre všetkých

Cvičebná pomôcka menom kettlebell – určite ste o nej počuli, nepochybne ste ju videli a mnohí ste s ňou už trénovali. Toto závažie má unikátne vlastnosti, je totiž všestranným a multifunkčným partnerom k tréningom rôznych druhov. O tom, aké výhody prináša a čo všetko sa s ním vôbec dá robiť, sme sa rozprávali s trénerom Danielom Miladinovičom z ceztrenera.sk, ktorý pôsobí aj v Crossfit Bratislava. Čítať viac..

Článkov: 2883