Wellness články

Testovali sme: Dacia JOGGER LPG

Testovali sme: Dacia JOGGER LPG

Na kolesách za pohybom? Najlepší nápad! Spáliť kalórie a hýbať sa, vidieť pri tom krásne miesta, neunaviť nohy a vybrať sa, kam si zmyslíme, hoci aj na koniec sveta? Jednoduché. Stačí vám dobré auto, trošku strelené nápady, podložka na cvičenie a odvaha. Čítať viac..

dovolenka, nie luxus, oddych, nevyhnutnosť, fit, styl, fitastyl.sk, leto, relax, vypnutie, myseľ, psychologia

DOVOLENKA JE NEVYHNUTNOSŤ, nie luxus

Leto je skvelým obdobím a jedným z dôvodov sú práve letné prázdniny. Nemusíte byť práve školákom, aby ste si ich užili. Letná dovolenka k letu patrí. A to je dobre. Podľa psychológov ju potrebujeme ako soľ. Čítať viac..

šťastie, láska, ako byť šťastný, netrápiť sa, čo je šťastie, tipy, triky, rady, motivácia, životná pravda, ako zostať motivovaný, cvičenie, strava, život, šťastie,

10 návykov ŠŤASTNÝCH ĽUDÍ

Každý z nás túži po naplnenom, šťastnom a pokojnom živote. Nemáme radi výkyvy ani životné zákruty, za ktorými sa nám neraz dýcha oveľa ťažšie. Máme radi pokojne plynúce dni bez zbytočných starostí a stresu. Nežijeme však v ideálnom svete a deň čo deň sa potýkame s nedorozumeniami, zakolísaním, sklamaním. Ako to robia iní ľudia, že si zachovajú rovnováhu aj napriek negatívnym vplyvom všedných dní? Čítať viac..

cestovanie za menej, ako cestovať za menej, leto, slnko, auto, letecky, more, hory, oddych, relax, dovolenka, cestujem, malý rozpočet, šetrenie, úsporné cestovanie, backpacking, fit, fitastyl.sk

15 Tipov ako cestovať za menej

Aj vy milujete zvuk koliesok na kufri poskakujúcich po chodníkoch či letiskových halách? Na pokožke soľ, vo vlasoch vietor a v očiach nekonečno. Voňavé leto je tu a pozýva nás objavovať exotické diaľky, šíro-šíre tyrkysové more posiate bielymi plachetnicami, ale aj zelené hory, kde ľúbi spočinúť naša duša v tichu. Čítať viac..

energia, práca, plánovanie, pracovný deň, stres, sedavé zamestnanie, životný štýl

Ako si udržať energiu počas pracovného dňa

Zachovanie si vyváženého životného štýlu je pre naše zdravie nesmierne dôležité. Rovnako tak ako každodenná fyzická aktivita, ktorú niekedy môže byť náročné zaradiť do programu, ak pracujete v kancelárii. Sedavé zamestnanie a pobyt na stoličke od deviatej do piatej dokáže človeka poriadne vyčerpať a nepriaznivo vplývať na zdravie. Čítať viac..

sviečky, eko, eco, ako nahradiť, životné prostredie, zdravie, ako byť viac eko, príroda, pomoc, SOS, zachráňme ZEM, fitastyl.sk, dôsledok sviečok, horenie, parafín

Sviečka - kedysi nevyhnutnosť, dnes ZBYTOČNOSŤ

Je ťažké hnevať sa na sviečky, pretože sa spájajú s množstvom pozitívnych emócií. Vedia vytvoriť romantickú atmosféru s milencom, navodiť príjemné teplo domova, keď si ich zapálime osamote, iní v nej vidia prítomnosť Boha či pokoj, ktorý na nás prejde počas sledovania pomalého a zdĺhavého horenia. Čítať viac..

Článkov: 323