Jesenná klasika, ktorá zahreje :) Čítať viac..
Zeleninová polievka je ideálny spôsob jedenia zeleniny, pretože do nej môžete doslova všeličo schovať. Základom vašej polievky bude zelenina, môžete však do nej pridať aj nejaký druh obilniny a strukovín. Čítať viac..
Čas prípravy: 30 minút. 1 porcia: 1 916 kJ / 458 kcal, z toho 12 g bielkovín, 40 g sacharidov, 24,7 g tukov. Čítať viac..
Čas prípravy: 20minút, 1 porcia: 1 047 kJ / 250 kcal, 16 g bielkovín, 14,5 g tukov, 11 g sacharidov a 16 g bielkovín. Čítať viac..
Čas prípravy: 20minút, 1 porcia:876 kJ / 209 kcal, 7,7 g bielkovín, 8,9 g tukov a 21 g sacharidov Čítať viac..
Čas prípravy: 20minút, 1 porcia:415 kJ / 99 kcal, 4,5 g bielkovín, 1,6 g tukov, 14 g sacharidov Čítať viac..
Tradičný guláš je obľúbenou pochúťkou mnohých z nás. Poznáte ale tento s prívlastkom brazílsky? Určite odporúčame vyskúšať. Čítať viac..
Batáty sú dnes jednoznačne veľmi populárnou surovinou na varenie. Pečené, varené, ako príloha či polievka. Nuž lahodnej batátovej polievke či jemnému batátovému krému sa jednoducho nedá odolať. Čítať viac..
Tradičnú či krémovú hubovú poznáme dôverne. Chutné a zdravé huby si však zaslúžia byť využité aj trošku po novom. Doprajete im? A doprajte z nej hlavne sebe! Čítať viac..
Nájdete v nej všetky potrebné vitamíny a minerálne látky. Je sýta a plnohodnotne nahradí hlavné jedlo, napríklad večeru. Čítať viac..
Existuje vôbec polievka, ktorá vyvoláva väčšiu nostalgiu, než poctivý kurací vývar ako od maminky? Pritom každá mama má svoju vlastnú jedinečnú verziu. Náš recept vychádza z tradičného, no je obhatený štipkou exotiky a z typického vývaru sa razom stáva originálne a jedinečné jedlo. Vyskúšajte! Čítať viac..
Táto vegetariánska polievka vás zachráni keď budete mať na varenie len zlomok času. Je nenáročná na prípravu a je to perfektný spôsob ako si do jedálnička zaradiť porciu zeleniny. Čítať viac..
Thajské jedlá sa vyznačujú nutrične bohatými surovinami a výraznou, pikantnou chuťou. Táto polievka je skvelým posilňovačom imunity, je ideálnym bojovníkom do chrípkového upršaného počasia a varí sa prakticky sama. Čítať viac..
Gaštany možno využiť v mnohých smeroch. Dá sa z nich pripraviť chutný teplý pokrm, múka, plnky do dezertov, koláče, ba dokonca i chutná polievka. Jedli ste už krémovú gaštanovú? Ak nie, tak verte, že stojí za vyskúšanie. Čítať viac..
Pridaním cestovín z tejto polievky urobíte hlavné jedlo a razom bude na stole výživná polievka ako lusk. Vďaka mozarelle z nej urobíte vrchol kulinárskeho umenia. Čítať viac..