Malé, chutné a zdravé cookies na zahryznutie počas dňa alebo na cesty. Čítať viac..
Chcete maškrtiť zdravo? Vymeňte cukor za datle. Čítať viac..
Sedmokráskový med môžeme použiť pri kašli, pri zápaloch horných dýchacích ciest alebo ako sladidlo do čaju. Čítať viac..
V 100g zmesi listov a súkvetí sedmokrásky sa nachádza 87 mg vitamínu C a z minerálnych látok 600 mg draslíka, 190mg vápnika, 33 mg horčíka, 88 mg fosforu a 2,7 mg železa. Čítať viac..
Hliva ustricová je výborným zdrojom betaglukánu a vlákniny. Výnimočná je aj tým, že tepelnou úpravou zdraviu prospešné látky nestráca. Čítať viac..
Boršč je výdatná polievka, ktorá pokojne zastúpi aj hlavné jedlo. Čítať viac..
Cícer patrí medzi najzdravšie strukoviny. Výživná cícerová nátierka je výbornou voľbou k čerstvému chlebu, bagete alebo k zeleninovým paličkám. Čítať viac..
Z uvedených ingrediencií pripravíme cca 20 cviklových fašírok. Čítať viac..
Čas prípravy: 30 minút. 1 porcia: 1 916 kJ / 458 kcal, z toho 12 g bielkovín, 40 g sacharidov, 24,7 g tukov. Čítať viac..
Čas prípravy: 20minút, 1 porcia: 1 047 kJ / 250 kcal, 16 g bielkovín, 14,5 g tukov, 11 g sacharidov a 16 g bielkovín. Čítať viac..
Čas prípravy: 20minút, 1 porcia:876 kJ / 209 kcal, 7,7 g bielkovín, 8,9 g tukov a 21 g sacharidov Čítať viac..
Čas prípravy: 20minút, 1 porcia:415 kJ / 99 kcal, 4,5 g bielkovín, 1,6 g tukov, 14 g sacharidov Čítať viac..
Kurkuma, sýtožltá korenina, je vo svete známa hlavne v ajurvédskej medicíne. Má silné antioxidačné účinky a oplatí sa ju v pokrmoch používať vo forme korenia. Čítať viac..
Je vám ľúto vyhodiť ryžu z predchádzajúceho dňa? Zrecyklujte ju! Pridaním chutných korenín, cesnaku a špenátu si pripravíte chutný obed alebo večeru. Čítať viac..