Boršč je výdatná polievka, ktorá pokojne zastúpi aj hlavné jedlo. Čítať viac..
Cícer patrí medzi najzdravšie strukoviny. Výživná cícerová nátierka je výbornou voľbou k čerstvému chlebu, bagete alebo k zeleninovým paličkám. Čítať viac..
Z uvedených ingrediencií pripravíme cca 20 cviklových fašírok. Čítať viac..
Čas prípravy: 30 minút. 1 porcia: 1 916 kJ / 458 kcal, z toho 12 g bielkovín, 40 g sacharidov, 24,7 g tukov. Čítať viac..
Čas prípravy: 20minút, 1 porcia: 1 047 kJ / 250 kcal, 16 g bielkovín, 14,5 g tukov, 11 g sacharidov a 16 g bielkovín. Čítať viac..
Čas prípravy: 20minút, 1 porcia:876 kJ / 209 kcal, 7,7 g bielkovín, 8,9 g tukov a 21 g sacharidov Čítať viac..
Čas prípravy: 20minút, 1 porcia:415 kJ / 99 kcal, 4,5 g bielkovín, 1,6 g tukov, 14 g sacharidov Čítať viac..
Kurkuma, sýtožltá korenina, je vo svete známa hlavne v ajurvédskej medicíne. Má silné antioxidačné účinky a oplatí sa ju v pokrmoch používať vo forme korenia. Čítať viac..
Je vám ľúto vyhodiť ryžu z predchádzajúceho dňa? Zrecyklujte ju! Pridaním chutných korenín, cesnaku a špenátu si pripravíte chutný obed alebo večeru. Čítať viac..
Ak máte prebytok uvarenej ryže, pripravte si chutné ryžovo-zeleninové placky. Čítať viac..
Jablkové šupky nevyhadzujte, zahrejú vás v čaji. Čítať viac..
Zostala vám mrkva z polievky? Zrecyklujte ju a pripravte si z nej jednoduchú mrkvovú nátierku. Čítať viac..
1 porcia: 1 006 kJ / 240 kcal, 9,3 g bielkovín, 12 g tukov a 21,5 g sacharidov Čítať viac..
Chutná netradičná polievka z pečených gaštanov. Čítať viac..