Krása články

pleť, žiarivá pleť, unavená pleť, krásna pleť, mladá pleť, krása, pleťová maska, kozmetika, starostlivosť, domáca, masky, tvár, koža, pokožka, vypnutá pleť

Prepadla vašu pleť jarná únava? Takto si ju opäť rozžiarite

Zdravá, pružná, svieža. Po krásnej pleti túži každá žena. Vplyvom stresu, znečisteného prostredia či nekvalitnej stravy sa však sen o krásnej pokožke môže nemilosrdne vzďaľovať. Nie len chladné zimné počasie, ale i premenlivé jarné dni dokážu dať pleti poriadne zabrať. Je načase ju trochu rozmaznať. Čítať viac..

pleť, mladá, skin, starostlivosť, omladenie, pleti, fit, zdravie, krása, ako si omladiť pleť

10 tipov ako si udržať ČO NAJDLHŠIE mladistvý vzhľad PLETI

Kto z nás by nechcel zostať večne mladý? Mať krásnu hladkú tvár bez vrások a stále pevné a pružné telo? Starnutie je nevyhnutný proces, ktorý sa nedá ničím zastaviť, no pomocou dobrej a kvalitnej kozmetiky sa dá aspoň čiastočne spomaliť, a to najmä protekciou pred vonkajšími faktormi, ktoré spôsobujú jej predčasné starnutie. Čítať viac..

potraviny pre zdravú pleť, čo jesť, diéta, ovocie, zelenina, fit, fitness, zdravie, wellness, skin, pokožka, krása, jedlo,

Potraviny pre ZDRAVÚ a KRÁSNU PLEŤ

Všetky si rady natierame na tvár rôzne krémy a séra, no viete o tom, že na vašej pleti sa odráža vo veľkej miere práve to, čo jete? Tak, ako sa na nej podpíše nezdravá strava v podobe priveľkej hladiny skonzumovaného cukru a mastných, vyprážaných jedál, tak na nej uvidíte aj potraviny, ktoré ju očividne skrášlia a dokonca môžu i spomaliť starnutie. Čítať viac..

rosacea, roselaine, koža, pokožka, stav, problémy, riešenie, krém, starostlivosť, aký krém použiť, pomoc, rady, tipy, zdravie, pleť, tvár, začervenanie, červená, škvrny

POPRASKANÉ CIEVKY NA TVÁRI A ZAČERVENANIE: ČO HO SPÔSOBUJE, A AKO HO LIEČIŤ + problém Rosacea

Ak vám tvár zvykne často sčervenieť a začínajú sa na nej objavovať hrbolčeky pripomínajúce akné, môžete trpieť na rosaceu – chronický, ale liečiteľný stav, ktorý primárne postihuje centrálnu časť tváre a je typický vzplanutiami a častou remisiou. Neliečená dokáže narobiť nepríjemné problémy, no ak sa zveríte do rúk odborníkov, je možné ju veľmi dobre dostať pod kontrolu. Čítať viac..

sos plet, atopicky ekzem, dermatitida, pluzgiere, koža, pokožka, problém, bolesť, svrbenie

SOSPLEŤ Suché TRÁPENIE

Linda má 27 rokov a takmer od detstva sa trápila s atopickým ekzémom, ktorý je, našťastie, dnes už minulosťou. Život jej znepríjemňovala svrbiaca, suchá, začervenaná koža na rukách a v záhyboch kolien. Rodičia ju celé detstvo napomínali, aby sa prestala škrabať, čo bolo nad jej úsilie. Kvôli stavu pokožky musela na určitý čas zanechať aj svoje milované závodné plávanie. Ľudí ako Linda je v našej spoločnosti nespočetne veľa. Našťastie, so správnym prístupom lekárov a vhodnou starostlivosťou a kožu sa kvalita ich života môže zlepšiť priam ukážkovo. Čítať viac..

tvarova gymnastika, plet, krasa, mladost

4 cviky pre pevnú a vypnutú pleť

S pribúdajúcimi rokmi prichádzajú aj pribúdajúce vrásky. Niekto tým svojim dáva mená a cení si ich ako svoje životné skúsenosti. Iní pokles pružnosti a vypnutosti pleti prežívajú natoľko, že siahajú po rôznych invazívnych či neinvazívnych chirurgických zákrokoch. Čítať viac..

tvárová gymnastika, fit, vzhľad, omladenie pleti, doma, cviky, cvičenie, vypnutá pleť, bez botoxu, krásna tvár

TAJOMSTVO MLADŠIEHO VZHĽADU: Tvárová gymnastika

Vo svojich 46 rokoch má Iveta výnimočne pevnú pokožku, plné líčka, definovanú sánku a úspešné je aj množstvo jej klientov, ktorí sa za necelé dva mesiace cvičenia tešia pevnejšej a vypnutejšej pokožke. To, čo Iveta vyučuje, nie sú len smiešne grimasy. Tvárová gymnastika je rezistenčný tréning tvárového svalstva nachádzajúceho sa pod pokožkou a tukovým tkanivom. Keď začnú pokožka a tukové tkanivo ochabovať, vytrénované svaly dokážu túto stratu objemu nahradiť. Čítať viac..

vlasy, lupiny, problém, koža, pokožka, sneh vo vlasoch, mastné vlasy, ako sa zbaviť, pomoc, starostlivosť, šampon, kozmetika, proti

SNEH VO VLASOCH - problém, ktorý sa dá riešiť

Pri tvorbe lupín sa väčšina ľudí zameriava na suchú, lupiny olupujúcu sa pokožku hlavy v podobe drobných čiastočiek. To, čo môže byť pri tomto probléme však oveľa dôležitejšie, je pocit svrbenia. Čo presne sa deje s pokožkou vo vlasatej časti hlavy, keď svrbí? V našom článku sa dozviete nielen o dôvodoch vzniku lupín, ale aj o tom, ako sa ich zbaviť a predchádzať im. Čítať viac..

Depilovať alebo epilovať? To je otázka!

Depilovať alebo epilovať? To je otázka!

Nastala doba, kedy sme z občasného holenia spravili pravidelnú činnosť a rituál a to bezohľadu na to, či je leto alebo zima. Neraz preklíname naše ochlpenie, pretože nás zdržuje a je nutné sa oň neustále starať, holenie je však otravné. Máme na výber - depilovať alebo epilovať. Čítať viac..

opálenie, beta karotén, fitstyl, fitastyl.sk, leto, ako sa opáliť bez slnka, bronz, pokožka, koža, pleť, opálený vzhľad

Opálená aj bez slnka? Stavte na beta karotén

Chceli by ste, aby vaše opálenie bolo tento rok hnedšie, pokožka zdravšia a zároveň sa nevystaviť hrozbe rakoviny kože? Potom určite nezabúdajte na beta karotén. Na našom trhu je mnoho preparátov. Ale ako si vybrať ten pravý? A čo tak dopriať si bežné ovocie a zeleninu, kde je ho pre naše telo dostatočne veľa? Čítať viac..

Článkov: 180